Mijn producten

De producten waar ik mee werk zijn vrij van ammoniak.

Natulique logo

Natulique

De meeste producten voor haarkleuring bevatten de chemische stof ammonia. De giftige dampen uit ammonia veroorzaken vaak allergische reacties aan je luchtwegen op je huid. NATULIQUE natuurlijke haarverf is 100% vrij van ammonia en parabenen.

Mediceuticals logo

Mediceuticals

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid, dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. Wetenschappers en haarverzorging professionals met een passie voor het creƫren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel was om hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen.

Belma Kosmetik logo

Belma KosmetiK

De producten uit de Enzymotherapie lijn van Belma Kosmetik zijn gemaakt van enzymen en looizuur. Het is een 100% organisch product dat vrij is van formaldehyde, cysteine en ander chemicalien die bij andere fabrikanten worden gebruikt om verzachtende handelingen uit te voeren.

Deze producten veranderen de structuur van het haar niet, maar vormen het haar wel. Enzymotherapie garandeert 100% resultaten en wordt toegepast vanuit de haarwortel.

De producten zijn geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en vrouwen die een chemotherapie ondergaan.

Mogelijke behandelingen: